"zmiana?"
-
"zmiana?"
Witam, pomóżcie, dziś wszystkie moje zdjęcia i dokumenty zmieniły nazwy na jakieś wielko i wieloliterowe oraz wielocyfrowe. System Windows7 nie umie ich rozpoznać, a program LibreOfifice w każdym folderze umieścił swój "list"
OpenOffice 4.1.2 na Windows7
Re: "zmiana?"
Ale, że co? Jaki list?
W ogóle o czym jest temat? Jak zobaczyłem ten tytuł, to w pierwszym odruchu chciałem przenieść go do śmietnika.
W ogóle o czym jest temat? Jak zobaczyłem ten tytuł, to w pierwszym odruchu chciałem przenieść go do śmietnika.
Standardowa diagnostyka rozwiązuje 90% problemów typu "wcześniej działało, ale już nie działa".
Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.
Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.
-
List jest po angielsku, nie znam niestety tego języka. A dotyczy - RSA_(cryptosystem). Odsyła do Wikipedi - nic takiego tam nie znalazłem.
OpenOffice 4.1.2 na Windows7
-
Dlaczego nie załączyłaś treści listu do dyskusji?
Standardowa diagnostyka rozwiązuje 90% problemów typu "wcześniej działało, ale już nie działa".
Przepis na LibreOffice
Przepis na LibreOffice
To raczej wygląda na atak jakiegoś ransomware. Masz w ogóle antywirusa?