Witam uprzejmie!
Mój problem polega na tym, iż nie wiem jak obok listy rozwijanej umieścić dane z innego arkusza dotyczące wybranego rekordu.
W arkuszu 1 utworzyłam listę do wyboru, jednak chcę aby w komórce obok po wybraniu materiału wyskakiwała przypisana cenna brutto.
Czy jest ktoś, kto mógłby mi pomóc?
Pozdrawiam serdecznie
zakres komórek z przenoszeniem danych
zakres komórek z przenoszeniem danych
- Załączniki
-
- dane.ods
- (10.6 KiB) Pobrany 132 razy
open office 3.4 na windows xp
-
Re: zakres komórek z przenoszeniem danych
Chyba tak
Pozdrawiam
Witalik
Pozdrawiam
Witalik
- Załączniki
-
- dane_demo.ods
- (19.74 KiB) Pobrany 136 razy
Version: 5.2.5.1 Build ID: 0312e1a284a7d50ca85a365c316c7abbf20a4d22
Windows XP PRO SP3
Windows XP PRO SP3
Dziękuję ślicznie.
A jeszcze mam pytanie ,
jak mianowicie stworzyć listę rozwijaną, (powiedzmy w komórce c1) z której mogłabym wybierać nazwy arkuszy zawartych w dokumencie (nazwy producentów), następnie w komórce c2 pojawiałyby się na liście rozwijanej pozycje z wybranego arkusza? W każdym arkuszu będą inne dane.
Np jeśli wybiore z listy rozwijanej wiech to w komorce c2 pojawia mi sie a,b,c,d a jezeli wybiore brw to w komorce c2 : b,f,t ...
A jeszcze mam pytanie ,
jak mianowicie stworzyć listę rozwijaną, (powiedzmy w komórce c1) z której mogłabym wybierać nazwy arkuszy zawartych w dokumencie (nazwy producentów), następnie w komórce c2 pojawiałyby się na liście rozwijanej pozycje z wybranego arkusza? W każdym arkuszu będą inne dane.
Np jeśli wybiore z listy rozwijanej wiech to w komorce c2 pojawia mi sie a,b,c,d a jezeli wybiore brw to w komorce c2 : b,f,t ...
- Załączniki
-
- dane2.ods
- (8.12 KiB) Pobrany 133 razy
open office 3.4 na windows xp
OpenOffice.org 4.1.3 , Windows 10